In onze shop bieden wij stijlvolle, kleurrijke en hoogwaardige sportsokken tegen een toegankelijke prijs en gemakkelijk te bestellen.

Wie zijn wij?
Begin 2019 zijn wij begonnen met ons bedrijf SOCKGAME. Omdat wij zelf hardlopen, fietsen en meedoen aan triatlons weten we hoe belangrijk goede sokken zijn voor comfort en je prestaties. We willen niet zomaar ieder merk verkopen, vandaar dat we zijn gestart met het testen van een aantal sportsokmerken. We willen uiteraard alleen de beste kwaliteit leveren.

Na een uitvoerige testperiode hebben we een aantal merken gevonden waar we laaiend enthousiast over zijn en waar we zelf nu ook mee sporten. Uiteraard zijn we druk bezig om nog meer leuke en hoogwaardige merken toe te voegen aan ons assortiment.

Wat vinden wij belangrijk?
Als sporters weten wij heel goed waar sportsokken aan moeten voldoen. Naast kwaliteit willen wij ook leuke sokken dragen tijdens onze sport (het liefst met een lekker kleurtje of te gekke motieven). En dit willen we met jullie delen. Niet alleen in onze shop, maar ook via social media. De ochtend beginnen we dan ook meestal met een ontbijtje terwijl we Instagram checken. En we horen ook graag van jou. Graag delen we jouw posts met onze sokken dus tag er maar op los!

#sockgame #colouryourpersonality